Dr. Thomas Helling,
dr. med. dent., dr. med. dent.

Dr. Thomas Helling je od 1991 do 1996 študiral stomatologijo na Albert-Ludwigs-Universität v Freiburgu, Nemčiji. Dve leti za tem je delal kot zobozdravnik v splošni praksi, poleg tega pa organiziral seminarje za kolege zobozdravnike in zdravnike.

Leta 1998 je doktoriral v Freiburgu. Od leta 1999 je delal v ortodontski ordinaciji, nato pa se dve leti na Univerzi v Freiburgu. Leta 2002 je postal specialist ortodont. Istega leta se je osamosvojil in odprl zelo priznano prakso v Freiburgu.

Redno se udeležuje izpopolnjevanj, kjer sodeluje tudi sam s svojim strokovnim znanjem. Leta 2006 je sledil drug doktorat.

Od 2004 ima status platinskega sodelavca pri konceptu invisalign. Je član Deutsche Akademie für Akupunktur und Aurikulomedizin, Deutsche Gesellschaft zum Studium des Schmerzes e.V. (DGSS), Mitglied der European Orthodontic Society (EOS), Mitglied der Deutschen Gesellschaft für Kieferorthopädie e.V., član Berufsverbandes der deutschen Kieferorthopäden, član Kieferorthopädische Interessengemeinschaft, član Internationale Ärztegesellschaft für Applied Kinesiology, član Schweizer Zahnärzte-Gesellschaft (SSO) in član Züricher Zahnärztegesellschaft (ZGZ).

Več o tem na: www.helling-huebler.de